Ulica Ruške čete 5,
SI - 2342 Ruše

041 344 243

Nega in vzdrževanje vozil

All Round Quick Shine &qu...

11.39€ Ex Tax: 9.34€

Čisti, ščiti in ohranja vse gladke površine (lak, steklo, plastika). Prvotno razvit v sodelovanju s klavirskimi proizvajalci. Ustvari čisto in sijočo površino v enem prehodu. Pred tem uporabljena lošč..

Čistilo za tekstil POL S...

10.25€ Ex Tax: 8.40€

Učinkovito nevtralno čistilo z zaščitno formulo za usnje, alkantar in tekstil, kot so oblazinjeno pohištvo in preproge. Čistilna pena prodre v globino in umazanijo pripravi na čiščenje. Očis..

Gentle Snow Foam 1000ml &...

14.30€ Ex Tax: 11.72€

Visoko peneča, pH nevtralna čistilna pena z edinstvenim vonjamem po češnji. Uporabite kot peno za sneg za predpranje, ki jo nanesete s penasto pištolo ali penastim razpršilcem in kot šampon za ročno p..

Izredno mehka polirna gob...

11.20€ Ex Tax: 9.18€

..

KOCH Lambswool pad 135mm ...

8.99€ Ex Tax: 7.37€

Izredno debela in gladka polirna ovčka za poliranje. Odlično abrazivna ovčka, ki odstranjuje globoke praske. Dolga življenska doba...

Reactive Rust Remover 500...

13.24€ Ex Tax: 10.85€

Močan pH nevtralni čistilec in rdeči indikator za odstranjevanje zračne rje, zavornega prahu, kovinskih delcev ter drugih neekoloških onesnaženj iz karoserije. Čisti hitro in nežno. Enostavno za izpir..

Insect & Dirt Remover...

9.33€ Ex Tax: 7.65€

Vrhunsko čistilo za odstranjevanje ostankov insektov in trdovratne umazanije. Odstrani trdovratno umazanijo, oljne madeže, ostanke insektov in drugih okoljskih in zemeljskih umazanij iz zunanjost..

Multi Interior Cleaner &q...

9.33€ Ex Tax: 7.65€

Vrhunsko čistilo za notranjost avtomobila. Temeljito odstrani umazanijo iz oblazinjenja, sedežev, stropnih oblog, tal, plastičnih oblog, itd. Umazanija je globinsko odstranjena in notranjost osve..

Nano Magic Plast Care &qu...

13.54€ Ex Tax: 11.10€

Vrhunska nega za zunanjost avtomobila (plastike, gume). Ščiti in skrbi za vse plastične in gumijaste dele na zunanjih površinah. Obdelani deli bodo zaščiteni pred škodljivimi vplivi okolja. Premi..

Nano Magic Shampoo "...

10.37€ Ex Tax: 8.50€

Nesporno visokotehnološki gloss šampon za temeljito čiščenje in dolgoročno ohranjanje leska v enem samem postopku. Pred tem uporabljeni voski ostanejo ohranjeni. Edinstvena kombinacija sestavin za neg..

Protect Leather Care &quo...

12.44€ Ex Tax: 10.20€

Visokokakovostna emulzija za čiščenje in vzdrževanje vseh usnjenih delov. Osveži barvo usnja in nevtralizira vonj. Primerno za vse vrste usnja, ki so potrebni nege in ustvari prijetno mehak dotik. ..

Reactive Wheel Cleaner &q...

16.65€ Ex Tax: 13.65€

Vrhunsko čistilo za platišča. Reaktivno, brezkislinsko čistilo za platišča z indikatorjem moči (rdeča barva) in dodatkom sijaja za temeljito in nežno čiščenje. Uporaba - čistilo popršite na celotn..

Refresh Cockpit Care &quo...

10.37€ Ex Tax: 8.50€

Čisti, vzdržuje in ohranja kot nove, vse plastične dele v notranjosti vozila. Je dolgotrajno obstojen in preprečuje nastanek nove umazanije. Ščiti pred UV žarki in bledenju ter daje prijeten vonj. U..

Shine Speed Polish "...

15.62€ Ex Tax: 12.80€

Vrhunsko mazivo za hiter sijaj po čiščenju. Profi mazivo za končni visok sijaj laka. Čisti, hrani in varuje v eni operaciji in trajno ščiti pred agresivnimi vplivi okolja. Primerno za uporabo na ..

Speed Glass Cleaner "...

8.30€ Ex Tax: 6.80€

Vrhunsko čistilo za steklene površine. Za hitro in popolno čiščenje vseh steklenih površin. Odstranjuje tudi trdovratne ostanke pralnih sredstev, voska, insektov, vodnega kamna, maščob, itd. Inov..

Čistilo za odstranjevanj...

11.22€ Ex Tax: 9.20€

Specialni izdelek za hitro odstranjevanje lepil in nalepk, gume, smole, sledi črnila, olja, masti, katrana, itn. Primeren za čiščenje laka, stekla, keramike, kovine, itn. Hitro izhlapeva in ne pu..

Prikazujem 1 od 16 do 16 (1 strani)